De ce Invertorul EASUN SV II Hibrid este alegerea perfectă pentru eficiență și performanță în sistemele solare de până la 5kW?

 



Invertorul EASUN SV II Hibrid este un echipament de inalta performanta proiectat pentru utilizarea in sisteme de energie solara. Acesta este capabil sa functione la o putere de iesire maxima de 5kW si sa functione la o tensiune de MPPT (Maximum Power Point Tracking) de 48V. Invertorul are, de asemenea, o functie paralela care permite mai multor unitati sa lucreze impreuna pentru a crește randamentul sistemului in ansamblu.

Caracteristici principale

Hibrid:

   Invertorul EASUN SV II este un hibrid, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat atat pentru sisteme legate la rețea, cat și pentru sisteme independente de rețea. A7 pentru a furniza energie electrica direct in rețeaua publica, dar poate, de asemenea, sa stocheze energie in baterii pentru a fi utilizată în cazul întreruperilor de curent.

Încărcător incorporat:

  Invertorul are un încărcător incorporat de 80A pentru încărcarea bateriilor, acest lucru inseamna ca poate fi utilizat ca sursa de alimentare principala pentru sistemul de iluminat, televizoarele, frigiderele si alte dispozitive de uz casnic.

Protectie avansata

Invertorul EASUN SV II Hibrid este dotat cu o serie de caracteristici avansate de protectie, cum ar fi protectia la suprasarcina, scurtcircuit, si protectia la inversarea polaritatii, acest lucru garanteaza o functionare sigura si fiabila a sistemului.

Control avansat


    

Interfata wifi pentru monitorizarea/setarea de la distanta a invertoarelor EASUN.



Invertorul este proiectat cu un sistem de control avansat care permite monitorizarea si controlul sistemului prin intermediul unui panou de control sau a unei aplicatii mobile.

Producția pe timp de iarna.

Cea mai mare emoție a venit de la ''Isc PV 18A'' 

Sa nu depășească cu mult cei 18 amperi, am siguranță automata de 20A DC.

 Adică pe timp rece sa ai mai multă producție din fotovoltaice, cum e la mine cu 3 stringuri, teoretic ajung pe undeva la 21A. 

   Puterea acumulata din panouri, dar ce sa vezi că nu e așa, abia apuci sa vezi in unele zile 1 kw, atunci e mare sărbătoare. In concluzie, cu cât mai multe panouri cu atât mai bine! Am sistemul de un an și abia au fost 15A maxim pe timp de vara la amiază, deci trebuie luat in calcul foarte mult pozitia panourilor fata de soare. Amperii îi ai doar atunci când pozitia panourilor e îndreptată spre soare, ☀️ cum e acuma iarna, soarele e foarte jos și unghiul de reflectie a razei de soare e diferit. Singura soluție ca sa ai putere maxima, e un tracker solar, dar asta înseamnă să instalezi panourile la sol, si nu pe casa, unde sunt fixate de acoperiș.

Luna ianuarie se poate vedea pe grafic, azi a fost ok fata de alte zile cu ploaie. 

Concluzie

In concluzie, invertorul EASUN SV II Hibrid, este o optiune excelenta pentru oricine doreste sa investeasca in energie solara. Acesta ofera o putere de iesire de 5kW, functie paralela, un încărcător incorporat de 80A, și caracteristici de protectie avansate, toate acestea facand din acest invertor un echipament fiabil, sigur si usor de utilizat. In plus, acesta poate fi utilizat atat pentru sisteme legate la rețea, cat și pentru sisteme independente de rețea.


Post a Comment

0 Comments